13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSocialŢiriac anunţă o nouă investiţie: "Nu vreau să fiu cel mai bogat...

Ţiriac anunţă o nouă investiţie: “Nu vreau să fiu cel mai bogat om din cimitir”

“În acest moment am început construcția unei universități, care ne va costa cu siguranță 150 de milioane de euro. Sperăm să mai obținem înca 200 de milioane de euro de la Uniunea Europeană, de la Bruxelles. Eu voi face 80 de ani în curând și n-am de gând să fiu cel mai bogat om din cimitir”, a explicat Țiriac, într-un interviu acordat pentru Sport Bild.

Pe de altă parte, Țiriac susţine că face tot posibilul să îl ajute pe Boris Becker. Românul l-a sfătuit să demareze un proiect împreună cu primăria capitalei Germaniei, care ar necesita investiții de cel puțin 200 de milioane de euro din partea minicipalității din Berlin.

“L-am sfătuit să discute cu primarul din Berlin, să se întâlnească și să-l întrebe dacă vrea să investească 200-300 de milioane de euro. Să ofere 20 de hectare de teren, să facă o arenă de 15.000 de locuri, o alta de 12.000 de locuri și apoi alte 17 terenuri.

Berlin poate deveni un oraș bogat în tenis, deoarece Germania nu are turnee importante. Iar Berlin este un oraș cosmopolit, care nu are un eveniment major sportiv. Iar sportul este o afacere uriașă”, a declarat Ion Țiriac, potrivit Sport Bild.

61 de milioane de euro însumează datoriile lui Boris Becker, după cum afirma presa germană anul trecut când cita rapoarte ale firmei financiare Smith & Williamson.

Cele mai citite

Doi urși au ajuns în câteva localități din Harghita

Doi urși au fost văzuți în ultimele 24 de ore în localități din județul Harghita. Autoritățile au informat populația. Echipe mixte au fost trimise...

Europarlamentarul Ramona Strugariu va candida la funcția de primar în Cluj-Napoca

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreşedinte REPER, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, conform agerpres.ro. "Am intrat în politică tocmai ca să...

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...
Ultima oră
Pe aceeași temă