14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialIntarzieri la refacerea caselor afectate de inundatii din Mures

Intarzieri la refacerea caselor afectate de inundatii din Mures

Familiile sinistrate din Mures dorm in continuare pe unde pot deoarece lucrarile de reconstructie a caselor lor nici macar nu au inceput. Prefectul judetului, liberalul Ciprian Dobre, a declarat ca aceasta situatie este posibila deoarece in zonele sinistrate nu au sosit inca toate materialele de constructie necesare.
Reprezentantul Guvernului in teritoriu a adaugat ca lucrarile la refacerea celor 19 case distruse de inundatii vor incepe saptamana viitoare, cu aproape o luna intarziere. “Am primit planurile de reconstructie a locuintelor distruse de revarsarea apelor si discutam cu cei de la Agentia Nationala a Locuintelor. Negocierile sunt in plina derulare, pentru gasirea unui constructor. Fiecare negociaza pe plan local”, a mai spus prefectul.
Dobre sustine ca materialele de constructie au ajuns in judet in proportie de 85% – 90%, lipsind, insa, cantitati semnificative de fier beton si tabla. Cele mai mari multe materiale de constructii sunt destinate orasului Reghin.

Cele mai citite

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...
Ultima oră
Pe aceeași temă