12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecial"Puciul" de luni seara

“Puciul” de luni seara

In urma cu doua saptamani, tot intr-o luni, pe la ora 21.30, Rapid anunta inlocuirea antrenorului Razvan Lucescu cu Mircea Rednic. O incercare de “puci” a patronului George Copos care apoi, la presiunea suporterilor si a apropiatilor, a dat inapoi si a descoperit “caracterul minunat” al lui Luce jr, reinstalandu-l in functie.
Luni seara, tot cam pe la ora 21.30, antrenorul Ioan Andone primea un “supervizor” pe care, cu siguranta, nu il doreste, pentru ca nimeni nu e fericit sa stie ca cineva ii sufla in ceafa. Din cate aflaseram noi insa, mutarea era mult mai ampla, iar Ando urma sa fie pus “pe tusa” si inlocuit cu Sorin Cartu! Pana la urma, schimbarea nu s-a mai petrecut, cel putin deocamdata. Asa ca, deja, ne intrebam cine se inscrie la cuvant pentru lunea viitoare… tot pe la ora 21.30! Atentie insa! Daca vreti sa fie un “puci” cu sorti de izbanda, incercati-l marti!

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă