13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportAcademica Clinceni și-a luat atacant cu pedigree

Academica Clinceni și-a luat atacant cu pedigree

Antrenorul echipei Academica Clinceni, Ilie Poenaru, a afirmat că Rusescu a fost convins să semneze cu gruparea sa de Florin Gardoş şi Cristian Tănase, jucători cu care a fost coleg la FCSB.

„Nu am fost eu factorul principal care a reuşit să-l convingă pe Rusescu să vină, trebuie să recunosc asta. Jucători din lotul nostru l-au convins şi oameni din conducere. Bineînţeles că şi eu mi l-am dorit, am cerut conducerii să facă orice e posibil să-l aducă, pentru că avem nevoie de Raul Rusescu. La momentul la care vorbim nu cred că poate juca un meci întreg, depinde doar de meciul în sine. Dacă e un meci care are ritm, nu cred că poate să ducă un meci întreg, dar mă bucur că fizic e la un nivel bun de pregătire şi în perioada asta a mai reuşit să acumuleze. Eu zic că e la un nivel bun de joc, la cum arată în momentul ăsta”, a declarat Poenaru.

În vârstă de 32 de ani, Rusescu a mai evoluat în cariera sa la echipe precum Steaua Bucureşti, Braga, Sevilla şi Osmanlispor.

Cele mai citite

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...
Ultima oră
Pe aceeași temă