14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportBarcelona și Leipzig, calificate în optimi. Rezultatele meciurilor din Champions League

Barcelona și Leipzig, calificate în optimi. Rezultatele meciurilor din Champions League

Paris Saint-Germain, Juventus Torino, Bayern Munchen, Real Madrid, Tottenham şi Manchester City sunt celelalte echipe calificate.

Liverpool, deţinătoarea trofeului, a fost ţinută în şah de Napoli, 1-1, pe Anfield, şi riscă să rateze calificarea.

RB Salzburg a câştigat cu 4-1 la Genk şi are nevoie de o victorie cu Liverpool pentru a se califica în optimi. Ianis Hagi a intrat în min. 79 la Genk.

FC Barcelona s-a calificat după 3-1 cu Borussia Dortmund, golurile fiind înscrise de Suarez, Messi şi Griezmann. Messi, la meciul său cu numărul 700 pentru Barca, a reuşit un gol şi a dat două pase decisive.

Inter Milano a câştigat la Praga, 3-1 cu Slavia, prin două goluri marcate în ultimele zece minute. Lautaro Martinez a reuşit o dublă, iar Romelu Lukaku a marcat celălalt gol al echipei nerazzurra. Soucek a punctat pentru campioana Cehiei, la care Nicolae Stanciu a evoluat 58 de minute.

RB Leipzig s-a calificat dramatic în optimi, după 2-2 cu Benfica, pe teren propriu. Lusitanii au condus cu 2-0 şi aveau nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa de calificare, dar dubla suedezului Forsberg în minutele adiţionale a adus egalarea.

Ajax, cu Răzvan Marin pe banca de rezerve, a învins-o pe Lille cu 2-0, în deplasare, şi are prima şansă de calificare din Grupa H.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă