11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportCât ghinion! Operația, singura soluție în cazul accidentării lui Franck Ribery

Cât ghinion! Operația, singura soluție în cazul accidentării lui Franck Ribery

Ribery, în vârstă de 36 de ani, a fost victima unei accidentări violente din partea lui Panagiotis Tachtsidis, jucătorul echipei Lecce, pe 1 decembrie, în Serie A, şi a avut nevoie de ajutor pentru a ieşi de pe teren.

Fostul jucător al clubului Bayern Munchen se confruntă în continuare cu dureri persistente la gleznă, a comunicat clubul toscan într-un comunicat.

“Pentru a rezolva problema, i-a fost propus un tratament chirurgical de stabilizare articulară, care va fi realizat în următoarele ore”, a explicat Fiorentina.

“În urma acestei proceduri, timpul estimat pentru reluarea activităţii va fi anunţat”, se mai arată în comunicatul grupării italiene.

Ribery a ratat deja meciul de campionat de săptămâna trecută, cu Torino, şi un meci din Cupa Italiei.

El va fi indisponibil, probabil, şi la următoarele două meciuri ale echipei sale, cu Inter Milano, liderul din Serie A, sâmbătă, şi cu AS Roma, pe 20 decembrie.

Fiorentina se află pe locul 13 în clasament, după patru înfrângeri consecutive.

Cele mai citite

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...
Ultima oră
Pe aceeași temă