13.9 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportDaniele De Rossi s-a decis! Fosta legendă a Romei se va retrage

Daniele De Rossi s-a decis! Fosta legendă a Romei se va retrage

“Trebuie să mă întorc acasă. Părăsesc Boca şi fotbalul”‘, a declarat fostul căpitan al echipei AS Roma, în vârstă de 36 ani.

“Părăsesc un club care mi-a intrat la inimă, acest sport, pasiunea mea”, a indicat De Rossi, înainte de a adăuga: “Voi continua să lucrez în fotbal, în Italia, nu ştiu deocamdată în ce rol”.

De Rossi, care a semnat în luna iulie un contract pe un an cu Boca Juniors, a disputat doar şapte meciuri pentru echipa din Buenos Aires, marcând un gol.

Victima mai multor accidentări pe parcursul carierei sale, el a subliniat că nu se confruntă în acest moment “cu nicio problemă gravă de sănătate”, dar că simte pur şi simplu “nevoia de a fi mai apropiat de familie, de fiica” sa. “Îmi lipsesc foarte mult, iar eu le lipsesc lor”, a mai spus fostul internaţional italian.

Daniele De Rossi a jucat anterior timp de 18 ani pentru AS Roma, echipă de care s-a despărţit la finalul sezonului trecut. Mijlocaşul a îmbrăcat de 117 ori tricoul selecţionatei Italiei, cu care a câştigat Mondialul din 2006.

Cele mai citite

China denunță sancțiunile SUA împotriva companiilor chineze ce ajută Rusia

China a afirmat că va lua "măsurile necesare" după anunţarea de către Washington a unor noi sancţiuni menite să paralizeze capacităţile militare şi industriale...

Slănic Prahova: Urmează noi evacuări ale populației din zona craterului produs

Alți locuitori din Slănic, din apropierea craterului produs de surparea unei străzi, vor fi evacuați, joi, după ce autoritățile din Prahova au primit informațiile...

Înregistrare uluitoare care aruncă în aer gașca generalilor

O înregistrare cutremurătoare, publicată în cadrul emisiunii „Culisele Statului Paralel” de la Realitatea PLUS, dezvăluie o discuție tensionată între doi protagoniști cheie, Tocaci...
Ultima oră
Pe aceeași temă