12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportDinamo respiră: victorie după patru meciuri din noul sezon

Dinamo respiră: victorie după patru meciuri din noul sezon

Dinamo București a câștigat cu 3 – 1 meciul cu Gaz Metan Mediaș și cu cinci puncte din primele patru etape a urcat pe locul 9 în clasament. Golurile formației lui Cosmin Contra au fost marcate de Gonzalez ’48, Sorescu ’74 şi Camara ’83, în timp ce Cardoso ’88 a marcat golul de onoare pentru Gaz Metan.

“Am jucat bine tot meciul, dar în prima repriză nu am avut inspiraţia în ultimii 25-30 de metri. în a doua parte, intrarea lui Borja ne-a adus plusul de care aveam nevoie. Per ansamblu, sunt mulţumit de băieţi, vreau să-i felicit, sper ca prin această victorie să ne descătuşăm, mai avem mult de muncă. Play-off-ul este un obiectiv clar pentru Dinamo, victoria asta e bună, de moral, dar mai avem de muncă.”, a spus după meci antrenorul Cosmin Contra.

De partea celalaltă, Gaz Metan Mediaș rămâne echipa extremelor, două victorii și două rezultate de egalitate, și ocupă ultimul loc de play-off în Liga 1.

„Am jucat bine în prima repriză, dar în a doua a fost mai greu, mai ales că am primit gol. Sunt supărat pe fundaşi, pe lipsa de reacţie la penalty, mai ales că Buzbuchi a apărat. Per ansamblu nu sunt mulţumit de mijlocaşi.”, a spus Dusan Uhrin, antrenorul formației Gaz Metan Mediaș.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă