13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportGignac scrie istorie în Mexic

Gignac scrie istorie în Mexic

Gignac, în vârstă de 33 ani, a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Tigres din Monterrey, după ce a reuşit al 105-lea său gol pentru această grupare, în urmă cu o săptămână, depăşindu-l pe mexicanul Tomas Boy, un jucător din anii ’80.

Clubul Tigres a ţinut să marcheze acest moment înaintea meciului cu Necaxa, printr-o ceremonie în cadrul căreia Gignac a primit o placă comemorativă şi un buchet de flori, la centrul terenului, înconjurat de un grup de mariachi care a interpretat melodii populare, precum “El Rey” sau “Cielito Lindo”, potrivit AFP.

Suporterii au făcut la rândul lor spectacol în tribune, unde au format un mozaic reprezentând drapelul Franţei şi au afişat bannere dedicate golgheterului francez, căruia i-au scandat numele.

Gignac a răsplătit aşa cum ştie mai bine aceste manifestări de afecţiune, marcând de trei ori în poarta formaţiei Necaxa, în partida câştigată cu 3-1 de Tigres. Fostul internaţional francez a ajuns, astfel, la 108 goluri înscrise în 189 de meciuri disputate în tricoul “tigrilor”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă