21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportHeung-min Son și-a încheiat stagiul militar și se va întoarce la Tottenham

Heung-min Son și-a încheiat stagiul militar și se va întoarce la Tottenham

Corpul de puşcaşi marini a publicat pe Facebook fotografii cu atacantul echipei engleze Tottenham, foarte popular în ţara sa, în timp ce executa un salut şi lua poziţie de tragere cu o armă M-16.

În Coreea de Sud, fiecare bărbat apt din punct de vedere fizic este obligat să satisfacă aproape doi ani de serviciu militar.

Concentrările furnizează astfel grosul trupelor sud-coreene, al căror efectiv se ridică la 600.000 de oameni şi care trebuie să facă faţă unei armate nord-coreene de 1,3 milioane de militari.

Son a fost scutit de serviciul militar obligatoriu timp de aproape doi ani, graţie medaliei de aur cucerite cu echipa naţională a Coreei de Sud la Jocurile Asiatice din 2018 din Indonezia.

Acest titlu îi permite să-şi îndeplinească obligaţiile militare prin intermediul a trei săptămâni de pregătire de bază şi aproximativ 500 de ore de muncă în interes general.

El a fost integrat pe 20 aprilie în batalionul 91 al corpului de puşcaşi marini, staţionat în Insula Jeju, iar participarea sa la acest stagiu de formare a fost posibilă întrucât campionatul Angliei a fost suspendat la jumătatea lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus.

Cele mai citite

Elicopterul președintelui Iranului a aterizat forțat. Nu se cunoaște starea liderului iranian

Elicopterul care îl avea la bord pe președintele Iranului, Ebrahim Rayeesi, a aterizat forțat, iar echipele de salvare fac eforturi să ajungă la locul...

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat dejucarea unei tentative de lovitură de stat

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat duminică că a dejucat o tentativă de lovitură de stat, la care au participat atât străini, cât...

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă