19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportHonved – Craiova 0-0. "Leii" din Bănie, aproape să muște din maghiari

Honved – Craiova 0-0. “Leii” din Bănie, aproape să muște din maghiari

Universitatea a obţinut un rezultat dătător de speranţe, după un meci în care niciuna dintre echipe nu a riscat prea mult.

Echipa din Bănie a avut prima ocazie, în min. 3, când Bărbuţ a şutat în plasa laterală.

În min. 17 a avut loc o ciocnire între Lovric şi Acka, în careul echipei craiovene, ambii jucători alegându-se cu râni la cap.

Honved a fost periculoasă în min. 26, dar Mateiu a blocat providenţial şutul lui Batik, pentru ca un minut mai târziu Pigliacelli să respingă lovitura de cap a lui Ngog, fază la care Bancu s-a ales cu capul spart.

Universitatea, care a avut o posesie net superioară în acest meci, a început bine partea secundă şi Vătăjelu a ratat de două ori: mai întâi a luftat în 6 metri, la centrarea lui Roman (51), iar apoi şutul său de la 18 metri a trecut pe lângă (58).

Bărbuţ a ratat şi el o ocazie mare (72), şutând slab în braţele portarului, la centrarea lui Roman.

Honved a riscat chiar mai puţin decât Universitatea şi a avut o singură situaţie notabilă în repriza a doua, prin Gazdag (80) al cărui şut a trecut prin faţa porţii.

Craiovenii puteau da lovitura în final, dar Kelic (90+3) a reluat peste poartă din 5 metri.

Manşa secundă va avea loc pe 1 august, la Craiova.

Cele mai citite

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...

Trupa Roxette are o nouă solistă. Per Gessle o confirmă pe Lena Philipsson ca fiind noua cântăreață a trupei

Lena Philipsson va fi noua solistă a trupei Roxette. Per Gessle a confirmat-o pe Lena în urma decesului co-fondatoarei Marie Fredrikkson în 2019. Conform informațiilor...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...
Ultima oră
Pe aceeași temă