15.7 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSportJuan Sebastian Veron îl propune pe Simeone pentru banca tehnică a Argentinei

Juan Sebastian Veron îl propune pe Simeone pentru banca tehnică a Argentinei

Veron, cu 73 selecţii şi 9 goluri pentru Argentina, fost jucător la Lazio, Manchester United şi Chelsea, consideră că tehnicianul de 49 ani, un excelent motivator şi fin tactician, s-ar potrivi perfect pe banca tehnică a selecţionatei sud-americane.

”La un moment dat, el va ajunge antrenorul Argentinei. După mine, el a dovedit că este unul dintre cei mai buni antrenori din Europa”, a declarat Veron, 45 ani, la o televiziune argentiniană.

Simeone antrenează Atletico Madrid din 2011 şi a condus echipa la două succese în Europa League, la un titlu în Cupa Regelui, Supercupa Spaniei, Supercupa UEFA, plus două finale jucate în Liga Campionilor.

Veron, care a fost coechipier cu Simeone la naţională între 1996 şi 2002, şi-a dezvăluit dorinţa de a deveni preşedintele federaţiei argentiniene: ”La un moment dat aş vrea să fac asta”. El este în prezent preşedintele clubului Estudiantes.

Fostul mijlocaş a avut cuvinte de laudă pentru Maradona, deşi între cei doi există o dispută mai veche: ”Timpul vindecă toate rănile. Ceea ce a spus despre mine nu va schimba ce am simţit şi ce mi-a dat ca jucător. Am fost norocos să joc alături de el şi a fost cel mai bun. Vom face pace când va veni timpul potrivit”.

Cele mai citite

Avertismentul lui Norbert Wiener

Inteligența artificială a apărut pe o altă linie a abordării raționării decât cea moștenită din cultura clasică. Să amintim câteva momente de cotitură care...

Yoav Gallant, ministrul israelian al apărării, disensiuni cu premierul Netanyahu pe tema administrării Gaza

Într-un gest public rar care ilustrează diviziunile privind direcția campaniei militare în cadrul cabinetului de război al Israelului, ministrul apărării Yoav Gallant l-a îndemnat...

Pe eJobs sunt afișate salariile pentru pozițiile care se scot în piață la angajare

Uniunea Europeană a decis, recent, termenul limită până la care angajatorii vor fi obligaţi să publice salariile pentru toate poziţiile pe care le scot...
Ultima oră
Pe aceeași temă