19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportNicio supriză în Cupa Italiei. Favoritele merg mai departe

Nicio supriză în Cupa Italiei. Favoritele merg mai departe

Inter s-a impus pe teren propriu, cu 4-1, în faţa formaţiei Cagliari, prin “dubla” belgianului Romelu Lukaku (1, 49) şi golurile lui Borja Valero (22) şi Andrea Rampcchia (80). Pentru oaspeţi a marcat Christian Oliva (72).

Lazio Roma, fără fundaşul român Ştefan Radu a învins pe Stadio Olimpico, cu 4-0, echipa de ligă secundă Cremonese, graţie reuşitelor lui Patric (10), Marco Parolo (26), Ciro Immobile (58) şi Bastos (89).

Lazio o va avea ca adversară în turul următor pe SSC Napoli, care a dispus la rândul ei în faţa propriilor suporteri, cu 2-0, de Perugia, a doua grupare din Serie B ajunsă în optimile de finală, prin două lovituri de la 11 m transformate de Lorenzo Insigne (26, 38).

Într-o partidă disputată săptămâna trecută, echipa Genoa 1893, cu portarul român Ionuţ Radu integralist, a fost învinsă cu 5-3 la loviturile de departajare de formaţia Torino FC.

Miercuri au loc încă trei meciuri din optimi: Fiorentina – Atalanta Bergamo, AC Milan – SPAL Ferrara şi Juventus Torino – Udinese. Ultima întâlnire din această fază a competiţiei, Parma – AS Roma, se va disputa joi.

Cele mai citite

VIDEO. Adina Buzatu ne face ținuta pentru masa de Paște: “Nu arată bine să ai decolteul până la buric!”

Adina Buzatu, stilistă română specializată în vestimentația masculină și nu numai, a vorbit despre ținuta pe care trebuie să o abordăm pentru masa de...

Două locuințe din localitatea Voroneț au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu a afectat, sâmbătă, în ajunul Paştelui, două locuinţe din localitatea Voroneţ, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, potrivit...

Polonia condamnă atacurile cibernetice rusești. Oficialii transmit că și țara lor a fost vizată

Polonia a condamnat presupusele atacuri cibernetice ale unui grup rus numit APT28 asupra Germaniei și Republicii Cehe, afirmând că și ea a fost vizată,...
Ultima oră
Pe aceeași temă