15 C
București
luni, 20 septembrie 2021

O nouă generație de “galactici” la Real Madrid. Ronaldo, monedă de schimb

Declarația lui Cristiano Ronaldo de după Finala UEFA Champions League, câștigată de Real Madrid, 3 – 1, cu FC Liverpool, a produs neliniște în rândul suporterilor “Albilor”. Fanii i-au cerut lui Ronaldo, la festivitatea de prezentare a celui de-al treilea trofeu al Ligii Campionilor câștigat consecutive, să nu părăsească Madridul.

Presa franceză și cea din Spania scriu că starul portughez s-ar fi înțeles deja cu PSG. Acestea, după ce clubul din capitala Spaniei ar fi refuzat să-i ofere lui Ronaldo o mărire de salariu, prin care portughezul să-l depășească pe rivalul său, Leo Messi.

Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, pregătește însă transferul unor noi “galactici”. Neymar (PSG), Mauro Icardi (Inter Milano), Harry Kane (Tottenham), Eden Hazard (Chelsea) sau Robert Lewandowski (Bayern Munchen) sunt țintele șefului de pe Bernabeu, pentru a-I înlocui pe Ronaldo, Benzema și Bale.

Neymar ar putea face parte dintr-un schimb cu Ronaldo, iar Icardi nu este agreat din cauza soției, care este și impresarul său.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu-Mihail Mușoiu scrie în presa centrală din anul 2008. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar, a absolvit FJSC și deține un master în Științele Comunicării.
Ultima oră
Pe aceeași temă