18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportPreliminariile Europa League: FCSB, remiză albă cu Mlada Boleslav

Preliminariile Europa League: FCSB, remiză albă cu Mlada Boleslav

FCSB a făcut o primă repriză slabă, dar a dominat jocul după pauză, când şi-a creat multe ocazii de gol. Prima oportunitate a meciului a venit în min. 13, când Popescu a fost blocat în momentului şutului în careul oaspeţilor. Vlad a avut o intervenţie notabilă în min. 26, respingând şutul lui Komlicenko, tras de la peste 25 m. Oaspeţii, care au construit mai mult, au ratat o bună situaţie în min. 40, când centrarea lui Mesanovic a fost reluat de Bucha cu capul pe lângă poartă. FCSB l-a pierdut în prima repriză pe Lucian Filip, accidentat. De altfel, acesta va părăsi gruparea roș-albastră după acest meci.

În repriza secundă, FCSB a ridicat nivelul jocului şi ocaziile au început să apară la poarta lui Seda, care a prins şutul lui Coman (47), goalkeeper-ul respingând apoi şutul lui Vînă la colţul scurt (51).

Mlada Boleslav a mai avut o oportunitate, prin Ladra (58), care a şutat pe lângă din poziţie favorabilă.

Seda a respins şutul lui Moutinho din afara careului (59), voleul lui Coman a fost deviat în corner (67), portarul ceh a respins magistral şutul lui Coman (71) de la 25 de metri, internaţionalul de tineret ratând apoi din nou, cu un lob peste poartă de la 15 metri (72). Seda (79) a avut o nouă intervenţie foarte bună la mingea trimisă de Coman, iar cea mai mare ocazie a fost ratată de Panţîru (83): Seda a respins şutul lui Coman, Gikiewicz a recuperat, iar Panţîru a şutat în transversală din poziţie ideală. Ultima ocazie a vicecampioanei a fost semnată de Gikiewicz, a cărui lovitură de cap a fost prinsă de portar (90+1).

La meci a asistat şi celebrul antrenor Mircea Lucescu.

Manşa secundă va avea loc pe 15 august, în Cehia, iar câştigătoarea va juca în play-off probabil cu echipa portugheză Vitoria Guimaraes, care a dispus în deplasare cu 3-0 de letonii Ventspils FK.

FCSB a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie, după eşecurile cu FC Botoşani (0-2), Alaşkert (2-3), ambele acasă, respectiv cu Astra Giurgiu (1-2).

Cele mai citite

Cod galben de viituri până joi dimineața

Având în vedere situaţia hidrometeorologică actuală şi prognoza meteorologică pentru următoarele 24 de ore, specialiștii I.N.H.G.A. au instituit Codul galben începând de astăzi, 8...

Portul american artificial și temporar din Gaza e gata pentru a livra asistența umanitară

Construcţia portului american artificial şi temporar din Fâşia Gaza, menit să faciliteze livrarea asistenţei umanitare, este finalizată, dar podul nu poate fi instalat din...

Dispute pe salariu minim european. PSD anunță că se majorează din vară, PNL ar vrea discuții cu companiile

Implementarea salariului minim european trebuie finalizată până la sfârșitul anului, însă PSD promite să realizeze această majorare de la 1 iulie, în timp ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă