14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportProgramul play-off-ului Champions League

Programul play-off-ului Champions League

MOL Vidi s-au calificat grație egalului cu gol marcat în Suedia, după ce, ăn retur, în Ungaria, disputa s-a încheiat 0 – 0.

Formația lui Răzvan Lucescu, PAOK, s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a scos o remiză albă la Moscova, cu Spartak, în tur formația elenă impunându-se cu 2 – 1.

Și formația care i-a suflat titlul de campion lui Lucescu merge mai departe. AEK Atena i-a eliminat pe scoțienii de la Celtic, după victoria de pe teren propriu 2 – 1.

Steaua Roşie Belgrad s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a învins, în prelungiri, cu scorul de 2-1, echipa slovacă Spartak Trnava, în manşa secundă a turului trei preliminar.

În tur, scorul a fost egal, 1-1.

 

Programul partidelor din play-off-ul Ligii Campionior este următorul:

Steaua Roşie Belgrad – Red Bull Salzburg

BATE Borisov  – PSV Eindhoven

Young Boys Berna – Dinamo Zagreb

Videoton – AEK Atena

Benfica – PAOK Salonic

Ajax Amsterdam – Dinamo Kiev.

Meciurile tur vor avea loc la 21 şi 22 august, iar returul la 28 şi 29 august.

 

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

VIDEO. Real Madrid, campioană pentru a 36-a oară în La Liga

Real Madrid a cucerit titlul în La Liga în mod matematic, după ce a obținut o victorie zdrobitoare împotriva echipei Cadiz, cu scorul de...

VIDEO. Mesajul transmis de Papa Francisc credincioşilor care sărbătoresc Paştele

Într-un mesaj plin de speranță și încredere, Papa Francisc a transmis un apel puternic la bucurie și pace pentru credincioșii care sărbătoresc Paștele în...
Ultima oră
Pe aceeași temă