15.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportRaheem Sterling, exclus din lotul Angliei. Care este explicația selecționerului

Raheem Sterling, exclus din lotul Angliei. Care este explicația selecționerului

Potrivit cotidianului Daily Mail, atacantul lui Manchester City a avut o altercaţie cu Joe Gomez, fundaşul lui FC Liverpool, luni la centrul de pregătire al naţionalei Angliei, la o zi după meciul direct între echipele lor de club, cei doi jucători fiind separaţi de către ceilalţi internaţionali englez.

“Am luat decizia de a nu-l reţine pe Raheem pentru meciul de joi cu Muntenegru”, a precizat Southgate într-un comunicat dat publicităţii de Federaţia engleză de fotbal.

“Una dintre marile noastre provocări, una dintre marile noastre forţe a fost să reuşim să protejăm echipa naţională de rivalităţile dintre cluburi. Din păcate, emoţiile meciului de ieri (duminică) au fost încă vii”, a adăugat selecţionerul, referindu-se la meciul câştigat de Liverpool cu 3-1 în faţa lui Manchester City, succes în urma căruia “cormoranii”, liderii din Premier League, s-au distanţat la 9 puncte de campioana en titre.

“Cred că am luat decizia bună pentru mine. Acum că decizia a fost luată, cu acordul întregii echipe, este important să-i susţinem pe jucători şi să ne concentrăm asupra meciului de joi”, a conchis Gareth Southgate.

Raheem Sterling a fost unul dintre jucătorii de bază ai Angliei în actualele preliminarii europene, pe parcursul cărora a marcat 8 goluri în 6 meciuri.

Un rezultat de egalitate pe Wembley, în faţa Muntenegrului, i-ar fi suficient naţionalei Angliei pentru a se califica la turneul final de anul viitor.

Cele mai citite

Ciolacu a fost la stadion la promovarea Gloriei Buzău în SuperLiga după 15 ani

Premierul Marcel Ciolacu a fost prezent pe stadion la meciul Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0 și a sărbătorit promovarea în SuperLiga a gazdelor,...

Pericol de inundații în județele Neamț și Iași! Hidrologii au instituit codul portocaliu

Hidrologii au instituit un cod portocaliu de inundaţii, valabil până la ora 23:00 pe râuri mici din judeţele Neamţ şi Iaşi. Potrivit Institutului Naţional de...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...
Ultima oră
Pe aceeași temă