14 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportRusia a bătut greu Finlanda la EURO 2020

Rusia a bătut greu Finlanda la EURO 2020

Finlandezii au început mai bine și au marcat în minutul 4, un gol anulat ulterior, pe motiv de offside, decizie luată după consultarea sistemului VAR.

Nordicii au continuat să atace, ratând încă o ocazie importantă, înainte ca Rusia să deschidă scorul în minutele suplimentare ale reprizei, Aleksey Miranchuk reușind un șut frumos la vinclu, din interiorul careului.

Zhemaletdinov și Kuzyayev a punctat de partea rușilor la capitolul ocazii, fără să schimbe scorul.

Ultimul care și-a trecut în cont o șansă irosită a fost rusul Rifat Zhemaletdinov, care a trimis puțin peste poartă în minutele de prelungire.

Rusia obține prima victorie și primele trei puncte și urmează să joace în turul 3 cu Danemarca, pe 21 iunie, de data aceasta la Copenhaga.

Al doilea meci al rundei secunde din Grupa B se joacă joi, între Belgia și Danemarca.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Două locuințe din localitatea Voroneț au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu a afectat, sâmbătă, în ajunul Paştelui, două locuinţe din localitatea Voroneţ, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, potrivit...

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...
Ultima oră
Pe aceeași temă