14.5 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Scandal în tenis, după ce Eugenie Bouchard a fost prezentată drept cea mai sexy jucătoare din lume

Turneul WTA de la Bogota este programat, în anul 2018, în perioada 9-15 aprilie.

Eugenie Bouchard, aflată pe locul 114 mondial, a primit un wild card la Bogota, iar conţinutul ştirii oficiale i-a scandalizat pe mulţi. În loc să evidenţieze palmaresul lui „Genie”, aşa cum se procedează de obicei, organizatorii au promovat competiţia vorbind despre felul în care arată canadianca:

„Genie Bouchard e considerată cea mai sexy jucătoare din lume. Ea va fi în Columbia pentru WTA Bogota Cup. Nu rataţi şansa de a întâlni această femei frumoasă! Vă aşteptăm”.

Anunţul postat de contul oficial de Instagram al turneului a fost catalogat drept sexist de cei care au comentat, iar ulterior a fost şters.

Eugenie Bouchard a obţinut numeroase contracte de sponsorizare datorită fizicului ei impecabil, însă organizatorii turneului din Columbia sunt primii care au recurs la un asemenea gen de promovare.

La turneul de la Bogota, desfăşurat pe zgură, Bouchard va concura cu tenismene precum Daria Kasatkina, Magda Linette, Tatiana Maria sau Francesca Schiavone, care este şi deţinătoarea trofeului.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă