14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportUn antrenor bulgar a fost suspendat pentru lovirea unor arbitri

Un antrenor bulgar a fost suspendat pentru lovirea unor arbitri

Comisia de Disciplină a BFU l-a amendat pe Djambazki, fost antrenor al echipelor Slavia Sofia, Montana şi Litex Loveci, cu suma de 1.500 leva (877 dolari), potrivit unui comunicat.

Tehnicianul de 49 de ani şi-a pierdut cumpătul şi a pătruns pe teren după ce oaspeţii au marcat golul victoriei, în min. 90, în urma unei lovituri libere acordate de arbitrul Ivailo Nenkov. Arbitrul asistent Gheorghi Velikov a încercat să îl apere pe Nenkov de furia lui Djambazki, punându-se în faţa colegului său, dar a fost lovit în faţă şi în piept de antrenor.

Presa locală a relatat că probabil Kariana îl va demite pe Djambazki, care nu a dorit să facă declaraţii după anunţarea sancţiunii.

Luni, Djambazki afirmase că îi pare său pentru reacţia sa şi a precizat că i-a sunat pe cei doi arbitri pentru a-şi cere scuze, aceasta fiind prima oară când e implicat în astfel de incident.

Cele mai citite

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...

Te-ai săturat de tradiționalul miel canin de Paște și îți place vânatul? Stufatul din canis lupus cu coadă stufoasă e rețeta pentru tine!

Faptul că Paștele a picat atât de aproape de 1 Mai Muncitoresc anul acesta a creat o adevărată criză de miel canin pe...

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...
Ultima oră
Pe aceeași temă