12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportUniversitatea Craiova, un nou egal în Liga 1. Oltenii s-au încurcat la...

Universitatea Craiova, un nou egal în Liga 1. Oltenii s-au încurcat la Voluntari

Ilfovenii au deschis scorul în minutul 10, prin nord-macedoneanul Viktor Angelov, aflat la primul său gol în Liga 1, după o eroare de plasament a lui Mihai Bălaşa.

Universitatea a egalat prin Andrei Ivan (25), din centrarea lui Dan Nistor. Pentru Ivan a fost al doilea gol marcat în acest campionat, primul fiind reuşit în septembrie.

Universitatea a dominat categoric jocul, desfăşurat pe un teren greu şi o vreme potrivnică fotbalului, dar nu a reuşit să găsească drumul spre poartă.

Craiovenii au avut, totuşi, trei mari ocazii de gol, dar Nicuşor Bancu (32) şi Reagy Ofosu (45+1) au fost blocaţi in extremis, în momentul finalizării. Dan Nistor a expediat şi el un şut bun (64), de la circa 20 de metri, care l-a evidenţiat pe portarul spaniol Marcos Lavin.

Voluntari putea da lovitura pe final, pe contraatac, dar Ion Gheorghe (84) a fost blocat providenţial de Paul Papp, iar Claudiu Borţoneanu (90), a şutat din unghi peste poartă.

Universitatea a ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie, un eşec şi cinci egaluri.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă