26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăTechDragnea încă nu sție dacă vrea protecție de la SPP

Dragnea încă nu sție dacă vrea protecție de la SPP

Liviu Dragnea, președinte PSD, a declarat, vineri, că încă se mai gândește dacă să ceară sau nu protecția SPP-ului, mai ales că zielel trecute legea a fost modificată, prin ordonanţă de urgenţă, astfel încât şefii de partide parlamentare să poată beneficia gratuit de pază Serviciul de Pază şi Protecţie.

Dacă a apărut oportunitatea asta, mă mai gândesc.Domnul Blaga are deja, din câte am înţeles (…) Eu am doi colegi care sunt angajaţi la partid. Sunt mai micuţi aşa, dar încă nu mi-e frică cu ei“, a comentat Dragnea. “, a spus Dragnea, citat de Mediafax.

Guvernul a emis miercuri o ordonanţă de urgenţă care prevde că Serviciul de Protecţie şi Pază va putea asigura, gratuit, paza foştilor demnitari şi preşedinţilor partidelor parlamentare, la cererea acestora, cu aprobarea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

Cele mai citite

Biden îl primește pe Iohannis la Casa Albă. România urmează să cumpere din SUA avioane F-35 de 6,5 miliarde USD

Președintele României, Klaus Iohannis, va fi primit de președintele SUA, Joe Biden, la Casa Albă, în ziua de 7 mai 2024, într-un moment în...

reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă...

Echipă mixtă română de tenis de masă, calificată la Olimpiadă

Perechea română alcătuită din Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs s-a calificat pentru proba de dublu mixt din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă